Shahla Mehmankesh | Bedrijfsarts

Shahla Mehmankesh

Bedrijfsarts

Sinds 2001 ben ik werkzaam als bedrijfsarts en medisch specialist op gebied van arbeid en gezondheid.
Met mijn deskundigheid lever ik graag een bijdrage aan de bedrijfsgezondheidszorg. In mijn functie van bedrijfsarts en verzuimbegeleider maakt mijn adviserende rol mijn werk de laatste jaren extra leuk. Op het juiste moment schakelen tussen de expert- en coachrol ligt me erg goed. Het geeft mij veel voldoening als de leidinggevende er samen met de medewerker uitkomt. Door de afgelopen jaren voor meerdere organisaties te werken heb ik goed zicht gekregen op de variƫteit van mogelijkheden om te komen tot oplossingen bij arbeidsgerelateerde problemen.

Als bedrijfsarts werk ook ik aan mijn vitaliteit en sport graag. Ik ben van mening dat een organisatie mede succesvol kan zijn door vitale en gemotiveerde medewerkers. Een medewerker is vitaal, als er een goede balans is tussen stress en energie. Naast een vitale medewerker vind ik gezonde en veilige arbeidsomstandigheden belangrijk, zowel voor de werkgever als de werknemer.
Graag lever ik een bijdrage bij het streven naar een een succesvolle organisatie door te werken aan vitale en gezonde medewerkers.