De gezonde route van spoor 3

SPOOR 3 is ontstaan uit de vraag naar een persoonlijke en doelmatige aanpak van verzuim.

Met jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur heeft Tanja Rosema SPOOR 3 opgericht om werkgevers te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van een integraal beleid voor gezond werken.

Door onze persoonlijke aanpak hebben wij oog voor zowel de werkgever als werknemer en zetten wij net dat stapje extra om beiden goed van dienst te zijn. Wij staan voor een brede aanpak van verzuim. De werkgever kan niet alleen bij SPOOR 3 terecht voor de verzuimbegeleiding gedurende de 104 weken, maar ook voor juridische ondersteuning bij een loonsanctie of beƫindiging van het dienstverband. Daarnaast hebben wij de expertise in huis om organisaties die voor het WGA eigen risico dragerschap hebben gekozen te ondersteunen bij de re-integratie inspanningen.

 

Advies op maat

SPOOR 3 is geen partij in een zaak maar geeft objectief advies aan alle partijen. Op die manier komen wij tot de beste oplossing voor zowel werkgever als werknemer.

Bespaart

Gezond en enthousiast personeel zorgt voor een hogere productiviteit. 1% verzuim = 2% kosten. SPOOR 3 realiseert lagere verzuimkosten, dit betekent hoger rendement.

Effectief

Snel resultaat met behulp van een doelgericht trajectplan.
Bewezen aanpak en oplossingen. SPOOR 3 biedt u effectieve dienstverlening met direct merkbaar verschil.

Specialisten

De meest ervaren vakmensen uit de branche zorgen ervoor dat uw bedrijf optimaal advies krijgt op het gebied van verzuimbeleid en
arbeidsre-integratie.

Overige dienstverlening

Aansluitend op ons succesvolle Trajectplan bieden wij werkgevers aansluitende diensten Bekijk ze hier..