De gezonde route van spoor 3

SPOOR 3 is ontstaan uit de vraag naar een persoonlijke en doelmatige aanpak van verzuim.
Met jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur heeft Tanja Rosema SPOOR 3 opgericht om werkgevers te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van een integraal beleid voor gezond werken.

Door onze persoonlijke aanpak hebben wij oog voor zowel de werkgever als werknemer en zetten wij net dat stapje extra om beiden goed van dienst te zijn. Wij staan voor een brede aanpak van verzuim. De werkgever kan niet alleen bij SPOOR 3 terecht voor de verzuimbegeleiding gedurende de 104 weken, maar ook voor juridische ondersteuning bij een loonsanctie of beƫindiging van het dienstverband. Daarnaast hebben wij de expertise in huis om organisaties die voor het WGA eigen risico dragerschap hebben gekozen te ondersteunen bij de re-integratie inspanningen.

 

Advies op maat

Geen ondernemer is hetzelfde, geen bedrijf is hetzelfde. Dat geldt ook voor ons advies. Er leiden meerdere sporen naar Rome en wij zullen samen met u de beste route bepalen naar een (economisch) gezond bedrijf.

Gemotiveerd

Het is bewezen dat mensen beter presteren als ze gemotiveerd aan het werk zijn. Door onze dynamische en enthousiaste aanpak zullen wij er voor zorgen dat uw werknemers nog gemotiveerder aan de slag gaan en blijven.

Doelgericht

Geen lange verhalen en adviezen, maar kort en overzichtelijk in kaart gebracht waar uw organisatie verbeteringen kan doorvoeren. Op die manier zullen wij eerder het doel bereiken. Minder verzuim dus minder kosten.

Experts

Wij bieden specialisten uit de markt. Onze casemanagers, re-integratie specialisten, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen staan klaar om u op hun vakgebied te ondersteunen.

Overige dienstverlening

Aansluitend op ons succesvolle Trajectplan bieden wij werkgevers aansluitende diensten Bekijk ze hier..