Liesbeth Wesselius | Casemanager

Liesbeth Wesselius

Casemanager

Als Register-Casemanager ondersteun ik werkgevers bij vraagstukken op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Ik heb ruime ervaring met het ondersteunen van leidinggevenden bij de uitvoering van het verzuimbeleid. Vanuit een HR-achtergrond heb ik veel affiniteit met arbeidsrecht advies, CAO’s en beleid. Dankzij mijn analytische vermogen weet ik snel problemen te ontrafelen en vertaal ik knelpunten naar realistische oplossingen.

SPOOR 3: “Als zelfstandig professional werk ik graag samen met vaste partners binnen mijn netwerk. Samenwerken heeft een positief effect op mijn persoonlijke ontwikkeling en biedt voordelen zoals bijvoorbeeld zelfstandig werken en toch collega’s hebben. Graag ga ik de uitdaging aan om samen met zelfstandigen ‘de gezonde route’ aan te bieden bij klanten van SPOOR 3!”