Tanja Caradonna | Counselor

Tanja Caradonna

Counselor

Het merendeel van ons functioneren, ons gevoel en gedrag is gebaseerd op oude imprints en opgebouwde gewoontes. Dus ook gewoontes en gedragingen die helemaal niet meer nodig, effectief of zelfs ongezond zijn. Je helpen daar losser van te komen en een bevrijdende beweging zien te maken in de richting waar je werkelijk naar toe wilt is mijn missie.
Ik ben een ervaren counselor en ECP ( Europees gecertificeerde psychotherapie ) therapeut en heb in het voortdurend bijscholen een rijk arsenaal aan interventie methodes verzameld. Wat ik graag inzet naast een goed gesprek, is aandacht ( mindfulness) en voorstellingsvermogen, daarmee creëer je als eerste je eigen verandering, om dan de obstakels daar naar toe zoveel mogelijk op te ruimen ( bijvoorbeeld met EMDR, lichaamswerk en imaginaties ) en te oefenen in het werkelijk nieuwe stappen maken door verder inzicht en vanuit contact ( met voice dialogue , en opstellingen werk ).
Cliënten geven aan zich hierdoor gezien, gehoord en gesteund te voelen door mij. Zij zeggen dat ik snel tot de kern kom en goede handvaten aanbied om verder te komen.
Elk traject voelt voor mij als een mee op reis mogen gaan. Om als gids wat richting en mogelijkheden aan te kunnen geven en het reisdoel goed in de gaten te houden. Geen reis is hetzelfde dat maakt het elke keer weer zo uitdagend en verfrissend.