Nico Griep | Bedrijfsarts

Nico Griep

Bedrijfsarts

Sinds 2000 ben ik werkzaam als bedrijfsarts. Door de jaren heen heb ik ervaring opgebouwd in mijn adviesrol voor kleine en grote organisaties, zowel privaat als voor overheid.
De rol van bedrijfsarts is mij op het hart geschreven doordat ik tegelijkertijd kan en mag beoordelen en begeleiden bij ziekteverzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast adviseer ik medewerkers en management bij preventie. Ik heb ruimschoots ervaring met casemanagement en het eigen regie model. De rol van bedrijfsarts is hierbij cruciaal doordat de balans gevonden moet worden in zelf de verantwoordelijkheid nemen of juist de verantwoordelijkheid bij de betrokkenen leggen. Ik doe dit altijd met een professioneel coachende en empathische attitude.
SPOOR 3: De werkwijze van Spoor 3 spreekt mij persoonlijk aan door hun klantgerichte en hands-on manier van aanpak. Dit leidt tot duurzame resultaten hetgeen de gezondheid en de inzetbaarheid van de medewerkers ten goede komt.