Ingeborg van Eck | HR Adviseur

Ingeborg van Eck

HR Adviseur

Sinds jaren ben ik inzetbaar als HR Manager of HR Adviseur en heb ervaren met hoeveel plezier ik kan werken bij bedrijven van verschillende grootte en achtergrond. Ik heb er plezier in als ik een bedrijf kan ontlasten van personele zaken of problemen; dat kan op strategisch, tactisch of operationeel niveau zijn of in een combinatie hiervan. Zo doe ik waar ik goed in ben en is het bedrijf geholpen en blij met mijn dienstverlening, een ‘win-win’-situatie dus!

Zowel binnen grote internationale bedrijven als in het Midden- en Kleinbedrijf kom ik tot mijn recht, maar toch vooral bij bedrijven die zoeken naar een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Zo maak ik op verzoek een analyse van de HR behoeften binnen groeiende ondernemingen, brengt orde aan in de chaos en ontwikkel personeelsbeleid en personele instrumenten die passen bij de visie en aard van de onderneming. Ook kan ik tijdelijk een senior HR functie waarnemen, bijvoorbeeld bij zwangerschap of langdurige ziekte of in de wervingsperiode tussen 2 vaste HR functionarissen in.

Kortom, ik ben graag intensief bezig met mijn vak en wil op die manier steeds nieuwe mensen en bedrijven ontmoeten waar ik zelf ook weer veel van kan leren.