Elianne van Veelen | Bedrijfsarts

Elianne van Veelen

Bedrijfsarts

Als bedrijfsarts heb ik inmiddels ruim 20 jaar ervaring, eerst bij een arbodienst in loondienst en sinds 2008 als zelfstandige. Naast mijn werk als bedrijfsarts ben ik ook docent en coach. Dit houdt mijn werk afwisselend en inspirerend.
Communicatie is mijn hoofdthema, alles staat of valt ermee. Veel ellende tussen mensen komt voort uit communicatieproblemen. Mijn eerste doel is daarom altijd te zorgen voor een goede communicatie met een ieder met wie ik te maken krijg. Alleen dan kan ik toegevoegde waarde bieden.
Mijn tweede thema is zelfredzaamheid. Ik streef er in mijn adviezen naar dat je zelf weer verder kunt, dat je handvatten krijgt om zoveel mogelijk zelf op te lossen.

Het laatste is mogelijkheden. Ik kijk altijd wat er wél kan en hoe dan. Mijn overtuiging is dat je daarmee verder komt dan blijven focussen op wat er niet lukt.